Buiten dansen in bubbels voor 12- tot 18-jarigen

Beste dansers en ouders,
Beste lesgeefsters,

Ten gevolge van de uitgebreide regels voor sporten, waar ook +12-jarigen nu kunnen opstarten met buitenlessen hier een nieuwe oproep tot inschrijving. Niet alle groepen starten opnieuw op, bij enkele disciplines is er door de lesgeefsters gekozen om verder te gaan met online lessen omdat outdoor niet mogelijk is.
Voor de +18-jarigen is het voorlopig nog even afwachten, zolang we niet met meer dan 4 kunnen trainen, is het niet zinvol om fysieke lessen te organiseren.

De oproep om te kiezen voor 1 hobby blijft behouden en ook wij willen dit zeker promoten, daarom vragen wij om maar voor 1 groep te kiezen, ook al dans je normaal in meerdere groepen.
Mogen wij u dan ook vragen om in bijgevoegd formulier de keuze kenbaar te maken en dit tegen ten laatste vrijdag 16 april 2021 om 22:00 u. Dit laat ons de tijd om een planning op te maken, vermits de nieuwe regels vanaf maandag 19 april zouden ingaan. Voor wie zich niet tijdig heeft ingeschreven, kunnen we geen plaats garanderen in de dansbubbel.
Wij doen ons uiterste best om alles in elkaar te puzzelen maar kunnen geen garanties geven.

Gelieve dan ook via dit formulier de keuze door te geven.

Opgelet:

  • Het formulier enkel invullen voor dansers van -18 jaar waarvan de les op het formulier genoteerd staat. Groepen die niet op het formulier staan blijven doorgaan zoals ze dat nu deden.
  • Elke danser mag maar 1 formulier invullen en kan ook maar 1 groep kiezen, wie momenteel in verschillende groepen danst, zal een keuze moeten maken.
  • Wie niet wil deelnemen aan de danslessen, gelieve het formulier ook in te vullen en de keuze ‘ik zal niet deelnemen…’ aan te vinken.
  • Wie zich voor een les inschrijft, engageert zich ook om maximaal deel (behalve wegens ziekte ) te nemen aan de les.

We hopen snel zicht te krijgen op de situatie en de nieuwe regels en ons zo op tijd te kunnen organiseren om vanaf maandag 19 april 2021 in de nieuwe regeling te kunnen starten. Mochten er bijkomende restricties of opportuniteiten komen, dan gaan wij die ook in onze planning opnemen.
Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking!

Tros-team

P.S. : Streepjescodes van Soubry pasta zijn nog altijd welkom!