Inschrijvingen, opendeur- en vriendjesdagen

Beste dansers en ouders,

Het dansseizoen loopt stilaan op zijn einde en dat is voor ons het moment om vooruit te denken en het komende seizoen voor te bereiden. Drukke tijden dus, maar voor we daaraan toe zijn, staat er de komende weken nog heel wat op het programma.

  • Zoals in vorig bericht gepubliceerd, zijn er op 4 mei 2024 de audities voor onze wedstrijdteams.
  • We heten jullie van harte welkom tijdens onze opendeurlessen. Deze gaan door van 21 mei tot en met 27 mei tijdens de gewone lessen.
  • Vanaf 28 mei tot 3 juni zijn de vriendjes welkom om te proeven van onze lessen. Nodig dus gerust klasgenootjes en andere vriendjes uit om met je mee te komen naar de les. Opgelet: de vriendjeslessen zijn NIET voor wedstrijdteams of groepen waar een selectie voor nodig is. Overzicht van de vriendjesdagen vinden jullie hier onderaan het bericht.

Vanaf de start van de audities kan er ingeschreven worden voor het komend seizoen, het nieuwe lessenrooster vinden jullie op onze pagina ‘Danslessen – Lessenrooster’. Wie inschrijft en betaalt voor 1 juli geniet een korting op het lidgeld.

Inschrijven voor het seizoen 2024 – 2025 kan via dit inschrijvingsformulier vanaf zaterdag 4 mei.

Wij kijken alvast terug op een geslaagd dansseizoen en hopen jullie ook volgend jaar terug te mogen verwelkomen in onze groep!

Tot gauw

Tros-team

Vriendjesdagen 2024