Kaartenverkoop dansfeest “Let’s Celebrate”

Beste dansers en ouders,

Volgend jaar viert Tros zijn 50-jarig bestaan. We nodigen jullie van harte uit op ons jaarlijks familiefeest ‘Let’s Celebrate’ dat doorgaat op zaterdag 2 maart 2024 om 15.00 u. en 19.00 u. en op zondag 3 maart 2024 om 15.00 u. Alle dansers, van de allerkleinsten (Mini’s en Petit-Pas) tot de allergrootsten, doen mee aan de 3 voorstellingen. De kleuters kunnen ’s avonds aan de pauze (rond 20.00 u. – 20:30 u.) opgehaald worden.

De toegangskaarten voor ons dansfeest “Let’s Celebrate” worden verkocht op zaterdag 3 februari 2024 van 9.00 u. tot 12.00 u. in de cafetaria van De Pionier in Wervik.

De toegangsprijs is 15€ voor volwassenen en 10€ voor kinderen tot 12 jaar (lager onderwijs). Hierbij vragen we jullie om bij voorkeur gepast cash geld te voorzien voor de betaling van uw kaarten.

Voor ons familiefeest zijn wij steeds op zoek naar sponsors, bent u geïnteresseerd om ons een steuntje in de rug te geven en ons te sponsoren, neem zeker contact met ons op om de voorwaarden (en voordelen) doorgestuurd te krijgen.

Voor onze drie shows zijn we ook steeds op zoek naar helpende handen achter de schermen, vooral in de kleedkamers om onze dansertjes in het oog te houden, te helpen met aankleden, haartjes in orde te maken, en ze rustig te houden tijdens en voor de voorstellingen. Wil je tijdens een of meerdere shows helpen in de kleedkamer, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Let wel, wij maken hiervoor een planning op en het is niet zeker dat u bij de groep van uw danser kunt helpen.

Allen welkom!

Tros-team