Kaartenverkoop dansfeest “Feelings” en ander nieuws

Beste dansers en ouders,

We willen jullie van harte uitnodigen op ons jaarlijks familiefeest ‘Feelings’ dat doorgaat op zaterdag 11 maart 2023 om 15.00 u. en 19.00 u. en op zondag 12 maart 2023 om 15.00 u. Alle dansers, van de allerkleinsten (Mini’s en Petit-Pas) tot de allergrootsten, doen mee aan de 3 voorstellingen. De kleuters kunnen ’s avonds aan de pauze (rond 20.00 u. – 20:30 u.) opgehaald worden.

De toegangskaarten voor ons dansfeest “Feelings” worden verkocht op zaterdag 28 januari 2023 van 9.00 u. tot 12.30 u. in De Pionier in Wervik.

De prijzen voor de kaarten zijn onveranderd: 12€ voor volwassenen en 10€ voor kinderen tot 12 jaar. Hierbij vragen we jullie om bij voorkeur gepast geld te voorzien voor de betaling van uw kaarten.

Voor onze shows zijn we nog op zoek naar heel wat helpende handen achter de schermen, maar dan vooral in de kleedkamers. Wil je tijdens een of meerdere shows helpen in de kleedkamer, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten zodat wij een planning kunnen opmaken. Let wel, wij kunnen niet garanderen dat je bij de groep van je zoon/dochter kunt helpen, we hebben immers overal handen te kort en zetten onze medewerkers in waar nodig.

We zoeken ook nog steeds sponsors voor dit evenement, een ideale gelegenheid om uw zaak onder de aandacht te brengen van ons publiek. Neem gerust zo snel mogelijk contact met ons op om onze voorwaarden te kennen.

Later deze maand krijgen alle dansers de brief voor de pastaverkoop mee. We kunnen opnieuw rekenen op een mooie samenwerking met de firma Soubry en daardoor de pakketjes aanbieden aan een supermarkt prijs. Jullie betalen dus evenveel voor de pasta als wanneer jullie deze in de supermarkt aankopen en geven ons tegelijkertijd een mooi duwtje in de rug voor de aankoop van kostumering voor het komende optreden. Mogen we van iedereen een kleine inspanning vragen om toch één of enkele pakketjes aan de man te brengen, zo kunnen wij alle kinderen laten schitteren tijdens ons optreden. De pastapakketjes kunnen verkocht worden tot 5 februari, levering is voorzien op zaterdag 17 februari, tijd genoeg dus!

Per 15 verkochte pakjes is er een goodiebag voorzien voor de verkoper!

Tijdens de kerstvakantie zijn er geen lessen vanaf zaterdag 24 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023. Ook in december kunnen er enkele lessen geannuleerd worden omwille van de examens, de lesgeefsters brengen hun groepen hier zeker van op de hoogte.

Enkele wedstrijdgroepen hebben mogelijk wel een extra les: de dansers van deze groepen worden hiervan via hun lesgeefster op de hoogte gebracht.

Nu rest er ons enkel jullie allen een prettig eindejaar toe te wensen en voor alle studenten, goeie examens!!!

Groetjes,

TROS-Team