Inschrijvingsweekends 29/8-30/8 en 12/9-13/9/2020

Dit weekend 12/9 en 13/9 is er ons tweede inschrijvingsweekend, zaterdag en zondag van 9:30 u. tot 12:00 u. in de cafetaria van De Pionier.
We staan met een ganse ploeg klaar om jullie vragen te beantwoorden, inschrijvingen te registreren, we hebben een nieuw aanbod aan kledij en accessoires (zie onze pagina Kostumering) om te passen en aan te kopen. Kom dus zeker eens langs, ook als je al ingeschreven bent, misschien heb je nog danskledij nodig, wil je een nieuwe danstas bestellen,…
Let wel, er kan ter plaatse enkel cash betaald worden!

Wie nog moet inschrijven en dit wil voorbereiden, kan thuis al het online formulier invullen via deze link.  Je krijgt van ons een mail met de berekening van het lidgeld dat je dan zaterdag of zondag cash kan komen betalen.

We mochten dit jaar al heel wat inschrijvingen ontvangen en daardoor zijn er voor enkele groepen al wachtlijsten opgemaakt. Om verder te kunnen plannen en eventueel extra groepen op te starten is het belangrijk dat wij zicht krijgen op de nood, dus zorg zeker dat je zo snel mogelijk ingeschreven bent, ook al is het voor een proefles. Als je dit als opmerking doorgeeft bij je online inschrijving, dan hoef je nu nog niks te betalen tot na de proefles maar zo hebben wij ook al zicht op de knelpunten en kunnen we uitkijken naar oplossingen.

Praktisch : de inschrijvingen gaan dus door in de cafetaria van De Pionier.
Iedereen komt binnen langs de gewone inkom van de Pionier en gaat weg via de vluchtdeuren van de cafetaria (éénrichtingsverkeer). Mogen we aan iedereen vragen om 1.5 meter afstand te houden?
LET OP ! Mondmasker verplicht in gans het complex!