Lessenrooster nieuw dansseizoen

Na de definitieve bevestiging vanuit Stad Wervik over de toewijzing van de zalen voor volgend seizoen, hebben wij het lessenrooster 2020 – 2021 kunnen finaliseren.

Dit lessenrooster vinden jullie op onze pagina Danslessen, Lessenrooster, en een woordje uitleg over al onze groepen vinden jullie op onze pagina Danslessen, Dansgroepen.

We hebben het lessenrooster ook nog in 2 flyers opgesplitst (zie hieronder): één voor de kleuters en lager, en één voor de middelbaren en volwassenen.

Onze huidige leden kunnen nu al voorinschrijven via het formulier dat alle leden via email toegestuurd kregen.

Vanaf 1 augustus zullen ook nieuwe leden kunnen voorinschrijven via het formulier dat we dan op onze site zullen zetten.

Vermits we nu met een maximum aantal dansers per groep zullen moeten werken, zullen wij dus ook inschrijvingen moeten afsluiten als dit maximum bereikt is.

Als alles goed gaat (corona), dan zijn er ook nog onze inschrijvingsmomenten voorzien tijdens de weekends van 29 en 30 augustus en van 12 en 13 september 2020, telkens van 9.30 u. tot 12.00 u. in de parketzaal van de Pionier in Wervik.

Wat de selectiegroepen betreft, zullen de dansers tegen eind juni weten voor welke groepen zij in aanmerking komen en kunnen dan pas voor deze groepen inschrijven. Wil je toch zeker zijn van een plekje in je favoriete stijl? Schrijf dan in voor de groep waarin je dit jaar danst en dan passen we dit aan als je naar een hoger niveau mag gaan.

Voor wedstrijdgroepen volgt nog een auditie: als je hiervoor wil uitgenodigd worden, laat ons dit via mail weten.

Start je met een nieuwe stijl, schrijf je dan in voor de basisgroep (1, 1A of 1B). Tijdens de eerste lessen wordt dit dan nog bekeken met de betrokken lesgeefsters en kan er eventueel doorgeschoven worden naar de volgende groep.

Mocht je nog vragen hebben, mag je ons steeds, bij voorkeur via mail, contacteren. Wil je toch iemand spreken, bel dan met Helena op het nummer 0472 85 81 23.

We wensen iedereen nog een fijn einde seizoen toe.