Corona update

Beste dansers en ouders,

Even een update in deze bizarre tijden.

Het ziet er meer en meer naar uit dat we dit schooljaar geen binnensport-activiteiten meer zullen mogen organiseren, we volgen hiervoor de adviezen van de veiligheidsraad en van onze stad. Mochten we alsnog groen licht krijgen, dan starten we zeker terug op en horen jullie dit tijdig.

Ondertussen hebben we niet stilgezeten en zijn we al aan het volgend schooljaar aan het denken. Zodra we de definitieve zaaltoewijzingen van de stad krijgen, maken we ons definitief lessenrooster op en wordt dit naar jullie verspreid. Zo kunnen jullie al eens kijken wat we allemaal voor jullie in petto hebben. Vermits we geen opendeurmomenten kunnen houden, zullen er deze keer geen voorinschrijvingen mogelijk zijn, we vinden dit trouwens ook niet opportuun gezien de huidige situatie.

Als alles verder gunstig verloopt en we mogen vanaf september terug opstarten, dan is er eind augustus een inschrijvingsmoment maar hierover krijgen jullie zeker tijdig de nodige informatie.

Wat het lidgeld betreft, is er na een oproep vanuit de Stad beslist dat we in solidariteit met alle verenigingen voor dit dansjaar geen terugbetaling van het lesgeld zullen doorvoeren.

We hopen jullie hiermee wat meer duidelijkheid gegeven te hebben en zoals gezegd, als wij zelf meer weten, komen we hier zeker op terug.

Ondertussen wensen we jullie verder een goede gezondheid, hou het veilig en voorzichtig eens we terug meer onder de mensen mogen komen! Als we met zijn allen ons best doen, komt er hopelijk snel een einde aan deze tijd.

Met vriendelijke groeten,
Het Tros-team