Opendeur- en vriendenweek en nieuw lessenrooster 2019-2020

Van zondag 5 mei t.e.m. zaterdag 11 mei houden wij onze opendeurweek. Tijdens de danslessen, die doorgaan op de gewone uren, kan iedereen een kijkje komen nemen. Gedurende deze week kan er al ingeschreven worden voor het volgend dansseizoen. Wie zijn inschrijving nu al betaalt, krijgt een korting op het inschrijvingsgeld.

Van maandag 20 mei t.e.m. zondag 26 mei houden wij onze vriendenweek. Iedereen die zin heeft om zijn vrienden en vriendinnen eens te laten meedansen, kan dat tijdens de danslessen van deze week doen. Vrienden die de dansmicrobe te pakken hebben, kunnen tijdens deze week ook inschrijven met korting.

Het nieuwe lessenrooster voor het volgend seizoen 2019-2020 is te bekijken op onze pagina “Danslessen” en in de flyer hieronder. We beginnen het volgend dansseizoen op zondag 1 september 2019.

Alle informatie vindt u ook in onze flyers: flyer opendeur en vriendjesweek flyer lessenrooster 2019-2020