Opendeur- en vriendenweek, audities, nieuw lessenrooster

Het nieuwe lessenrooster voor volgend seizoen is te bekijken op onze pagina “Danslessen”.

Van dinsdag 22 mei t.e.m. maandag 28 mei houden wij een opendeurweek. Tijdens de danslessen, die doorgaan op de gewone uren, kan iedereen een kijkje komen nemen. Gedurende deze week kan er ook al ingeschreven worden voor het volgend dansseizoen. Wie zijn inschrijving dan al betaalt, krijgt een korting op het inschrijvingsgeld.

Van dinsdag 29 mei t.e.m. maandag 4 juni houden wij een vriendenweek. Iedereen die zin heeft om zijn vrienden en vriendinnen eens te laten meedansen, kan dat tijdens de danslessen van deze week doen. Vrienden die de dansmicrobe te pakken hebben, kunnen tijdens deze week ook inschrijven met korting.

Op zaterdag 2 juni zijn er audities voor onze wedstrijdgroepen:

  • 15.30 – 16.30 u Re-Act (junior disco) (5e leerjaar t.e.m. 2e middelbaar)
  • 16.30 – 17.30 u X-Act (middelbaren en ouder)

Al deze informatie vindt u ook in onze nieuwe flyer: Opendeurdagen en vriendjesweek