Foto’s “Somewhere in time” door Foto Patrick

Voor het zoveelste jaar op rij kwam Foto Patrick foto’s maken van het familiefeest van Tros.

U kan zijn foto’s bekijken en bestellen via deze link: www.fotopatrick.pixendpro.com. Op deze website zie je bovenaan rechts DIRECTCODE, waar je dan invult: IN TIME (in hoofdletters en met spatie). Dan kom je op een pagina waar het wachtwoord gevraagd wordt, dit is ook IN TIME. Zo kom je op de pagina terecht waar je alle foto’s kan bekijken. Je kiest de groep naar keuze en je ziet de foto’s op het scherm. Klik op een foto om hem groter te zien. Wil je graag een afdruk bestellen, dan druk je naast de foto op “TROS 10X15”. Achteraf kan je bepalen hoeveel afdrukken je wilt hebben. De foto’s worden op 10×15 afgedrukt op glanzend papier en kosten €2 per stuk. Er wordt €2 extra aangerekend per bestelling voor administratieve kosten.

De foto’s worden afgedrukt van zodra de betaling ontvangen is (deze kan gebeuren per overschrijving of in de winkel) en wanneer ze klaar zijn, krijg je een email. Wil je de foto’s iets groter zien dan kun je dit ook bij Patrick in de winkel en ze daar bestellen.

Je kan ook andere mensen laten meegenieten: onderaan de foto kan je hun mailadres ingeven zodat ze ook de site kunnen bezoeken en de foto’s bekijken en bestellen.

We willen bij deze Patrick ook nog eens hartelijk bedanken voor zijn professionele medewerking!