Foto’s “Magic” door Foto Patrick

Ook dit jaar kwam Foto Patrick foto’s maken van het familiefeest van Tros.

U kan zijn foto’s bekijken en bestellen via deze link: www.fotopatrick.pixendpro.com. Op deze website zie je bovenaan rechts DIRECTCODE, waar je dan invult: MAGIC. Dan kom je op een pagina waar het wachtwoord gevraagd wordt, dit is ook MAGIC. Zo kom je op de pagina terecht waar je alle foto’s kan bekijken. Je kiest de groep naar keuze en je ziet de foto’s op het scherm. Klik op een foto om hem groter te zien. Wil je graag een afdruk bestellen, dan druk je naast de foto op “TROS 10X15”. Achteraf kan je bepalen hoeveel afdrukken je wilt hebben. De foto’s worden op 10×15 afgedrukt op glanzend papier en kosten €2 per stuk. Tot en met 30 juni 2017 komen er geen extra kosten bij. Wie na 30 juni 2017 bestelt, moet €2 extra opstartkosten betalen per bestelling ongeacht het aantal foto’s.

Foto Patrick drukt sinds dit jaar zelf de foto’s af  in zijn winkel, van zodra de betaling ontvangen is (deze kan gebeuren per overschrijving of in de winkel) en wanneer ze klaar zijn, krijg je een email. Wil je de foto’s iets groter zien dan kun je dit ook bij hem in de winkel en ze daar bestellen.

Je kan ook andere mensen laten meegenieten: onderaan de foto kan je hun mailadres ingeven zodat ze ook de site kunnen bezoeken.

Tenslotte willen we bij deze Patrick nog eens hartelijk bedanken voor zijn medewerking.